L'hípica santcugatenca, a l'elit del panorama estatal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els directors de les hípiques Collserola, Enric Piguillem; Can Caldés, Antonio Hidalgo i de l'Associació Hípica Esportiva Via-Dufresne, Eduardo Via Dufresne, coincideixen en col·locar la vessant competitiva de l'hípica santcugatenca a l'elit del panorama estatal. En la tertúlia esportiva de Cugat ràdio, Piguillem, Hidalgo i Via Dufresne també han parlat de la relació que viu l'hípica local amb el Parc Natural de Collserola.

Actualment entre les tres hípiques sumen prop de 800 alumnes. Tots ells reben classes per tal de poder competir en la modalitat que practica la seva hípica. Doma en el cas de l'hípica Collserola, doma i salt a Can Caldés i complet a l'Associació Hípica Esportiva Via-Dufresne. Tenint en compte els resultats obtinguts els últims anys en els campionats catalans i estatals, tots tres han coincidit en remarcar el nivell dels genets santcugatencs. Ho explica Eduardo Via-Dufresne, de l'Associació Hípica Esportiva Via-Dufresne.

Eduardo Via-Dufresne

Crec que hi ha pocs centres aquí a Catalunya que s'hi dediquin, i Sant Cugat realment va bé.


Durant la tertúlia també han parlat del Parc Natural de Collserola i les seves limitacions. El director de l'Hípica Collserola, Enric Piguillem assegura a Cugat.cat que el cavall no deteriora el parc.

Enric Piguillem

Jo espero que la imatge del cavall a Sant Cugat es mantingui. Nosaltres obrim els camins i els mantenim. A més, el cavall no deteriora.



A banda de les paraules de Piguillem, Antonio Hidalgo i Eduardo Via Dufresne han afegit que tot i que des del Parc Natural hi ha hagut limitacions, no han tingut problemes. Els tres genets han coincidit en afirmar que el cavall és 'ecològic'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.