El Club Hípica Collserola, al Concurs Nacional de Doma Clàssica


  • Comparteix:

Oriol Fusté
www.ecuestreonline.com

Oriol Fusté www.ecuestreonline.com

El Club Hípica Collserola disputa aquest cap de setmana el 2n Concurs Nacional de Doma Clàssica amb la participació de quatre genets santcugatencs. L'entitat local va aconseguir dos primers llocs i un segon lloc en el primer campionat, disputat el darrer cap de setmana a Castelldefels. El director de l'escola del Club Hípica Collserola, Enric Piguillem, afirma estar satisfet amb els resultats i es mostra esperançat per aquest cap de setmana.

El Club Hípica Collserola es presenta al segon concurs, que es disputa aquest cap de setmana al Reial Club de Polo de Barcelona, amb quatre participants: Ray Segura, Oriol Fusté, Sergi Miró i Ignasi Bea. Fusté, Segura i Piguillem van pujar al podi la setman passada.

El director de l'escola de l'entitat santcugatenca, Enric Piguillem, es mostra sorprès pels resultats aconseguits en la primera prova.

Enric Piguillem

Sempre esperes que els resultats arribin el segon any. No esperàvem aquests resultats. Estem molt contents.



Pel que fa a la competició que es disputa aquest cap de setmana, Piguillem espera bons resultats.

Enric Piguillem

No coneixem tots els participants, però, veient els resultats, esperem que l'Oriol Fusté i el Ray Segura aconsegueixin un podi.








Dissabte comença el segon Concurs Nacional de Doma Clàssica al Club de Polo de Barcelona amb la participació de quatre santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.