La Fundación Deportiva de Hípica Adaptada Federica Cerdà organitza la I Jornada d'Equitació Adaptada i Doma Paraeqüestre a Catalunya


  • Comparteix:

Font: Michaal/cc-by

Font: Michaal/cc-by

La Fundació Federica Cerdà organitza aquest diumenge la I Jornada sobre Beneficis de l'equitació adaptada i la disciplina paraeqüestre. L'objectiu és impulsar i donar a conèixer els beneficis de l'equitació per a persones amb discapacitat i mostrar les evolucions de genets amb discapacitat.

A l'acte, a més d'una exhibició de Doma Eqüestre i haurà les intervencions del president de la Fundación Deportiva de Hípica Adaptada Federica Cerdà, Federico González, el president de la Federació Catalana d'Hípica, Emili Zegrí, i la directora d'Hipoterapia de la Fundació, Teresa Xipell. Està organitzat per la Fundació Federica Cerdà, juntament amb la Federació Catalana d'Hípica, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana per a Cecs i la Federació Catalana d'Esports amb persones amb discapacitat física.

L'acte se celebrarà aquest diumenge a partir de les 10 del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.