Espanya sub 21 goleja Polònia i acaba cinquena a l'Europeu de Waterloo


  • Comparteix:

Una imatge del partit contra França | Foto: RFEH

Una imatge del partit contra França | Foto: RFEH

La selecció espanyola d'hoquei herba sub 21 tanca la seva participació a l'Europeu junior de Waterloo, a Bèlgica, amb una contundent victòria (1-8) davant Polònia a l'últim partit de la lligueta per cinquè lloc i s'ha assegurat la seva presència al Mundial del 2016. Els jugadors del Junior Eduard Garriga, amb dos gols, i Guim Ursul, amb un, han contribuit a la golejada. Marc Serrahima i Guillem Cañas també han participat al matx.

El combinat estatal torna a casa sense haver perdut cap partit, ja que va quedar eliminada a la primera fase per diferència de gols. Enquadrada en un grup molt complicat, els de Ramon Sala van guanyar Àustria i van empatar amb Holanda i Alemanya, els dos equips que han arribat a la final. A la segona fase, en què es disputava la cinquena plaça, a més de la victòria d'aquest dissabte, Espanya es va imposar amb claredat a França, actual subcampiona del món.

El jugador del Junior Eduard Garriga assegura que al final el balanç és bo, tot i que reconeix que l'objectiu era 'arribar a les semifinals'. Garriga, que ha estat el màxim golejador de l'equip, remarca que tenien un grup 'molt difícil' i que 'classificar-se per al Mundial al final és un bon resultat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.