El Lluís Serrahima, seu de la final Campionat de Catalunya d'hoquei femení


  • Comparteix:

El Junior femení, vigent campió del Campionat de Catalunya / Font: Junior

El Junior femení, vigent campió del Campionat de Catalunya / Font: Junior

El Junior acollirà la final del Campionat de Catalunya d'hoquei herba femení. L'Estadi Lluís Serrahima serà l'escenari tant del partit pel títol com del matx pel tercer i quart lloc, una cita que arribarà dissabte 20 de setembre. L'equip blau-i-negre defensarà el títol a casa, i per arribar a la final abans s'haurà de desfer del guanyador entre Club Egara i Castelldefels.

Una temporada després d'endur-se el títol, el Junior organitzarà la fase final del Campionat Catalunya femení com a vigent campió. Els quarts de final enfrontaran Egara i Castelldefels, amb el Junior esperant el guanyador a la primera semifinal, i l'Atlètic Terrassa contra el CD Terrassa en un derbi egarenc, amb el Polo com a segon semifinalista ja classificat.

Els partits de quarts de final es jugaran l'11 de setembre, mentre que les semifinals seran tres dies més tard. Tant la final com el partit pel tercer lloc es duran a terme en una sola jornada, el tercer dissabte de setembre. El director tècnic del Junior, Nico Wein, ressalta aquest torneig com una bona oportunitat per preparar la temporada estatal.

Nico Wein

Utilitzem aquesta categoria com a pretemporada, i ho fem molt seriosament i per això és molt important per a nosaltres.


El Junior va aixecar l'any passat el títol després de vèncer el Polo (2-1) a la final. Les santcugatenques van assolir el primer títol oficial d'hoquei herba en més de 20 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.