Voltregà, Mataró, Palau i Girona, rivals del PHCSC a la Copa EsportsPenedès.cat


  • Comparteix:

PHCSC i Voltregà obriran la Copa al pav 2 de la Rambla del Celler

PHCSC i Voltregà obriran la Copa al pav 2 de la Rambla del Celler

CP Voltregà, CH Mataró, Palau de Plegamans i Girona seran els rivals del Patí Hoquei Club Sant Cugat en la 3a Copa EsportsPenedès.cat d'OK Lliga Femenina. Les de Pep Mateo s'estrenaran com a locals davant el Voltregà la tercera setmana de setembre i faran la primera sortida la setmana següent a la pista del Girona. Els quatre equips competiran en el grup A fins la tercera setmana d'octubre.

Una temporada més la Copa Esportspenedès.cat servirà de preparació per a la lliga als equips de la màxima categoria de l'hoquei femení estatal. De fet, en aquest torneig participen els 10 equips catalans que juguen a OK Lliga.

Els 10 equips han quedat distribuïts en dos grups de cinc, de manera que cada jornada oferirà dos partits per grup i un amistós entre els conjunts que queden lliures aquella jornada. La primera fase es tancarà la setmana del 13 al 19 d'octubre. La fase final tindrà lloc el cap de setmana del 25 i 26 d'octubre.

Per al tècnic del PHCSC, Pep Mateo, aquest cop el sorteig ha deixat un grup més equilibrat que l'any pasat.

Pep Mateo

És una mica més equilibrat que l'any passat. Hi ha de tot. Anirà bé per saber com estem per afrontar la lliga.


A banda del que suposa de preparació per a tots els equips, en el cas santcugatenc aquesta competició servirà per tornar a veure rodar Maria Rosa Tamburini després d'una temporada d'absència per la seva maternitat.

Pep Mateo

També anirà bé perquè la Rosa agafi el ritme competitiu. També per algunes del B, per veure com reaccionen davant equips d'OK Lliga.



Les santcugatenques jugaran tres partits fora de casa, la segona jornada a Girona i la quarta a Mataró, i dos a la Rambla del Celler, el primer partit davant el Voltregà i el tercer davant el Palau de Plegamans. L'última jornada el conjunt de Pep Mateo jugarà l'amistós corresponent contra l'Sferic de Terrassa del grup B.

El grup B l'integren Bigues i Riells, CP Vilanova, Igualada i Sferic.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.