El Patí Hoquei obrirà la competició de 1a Nacional davant dos nouvinguts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei començarà la lliga de Primera Nacional el 18 d'octubre al pav 2 de la Rambla del Celler davant el CH Caldes, recent ascendit. El primer desplaçament per als de Lluís Galbas tindrà lloc a Astúries per enfrontar-se al CP Mieres, un altre nouvingut a la categoria. La lliga acabarà el 23 de maig i el PHCSC ho farà coma a local davant el CP Vilanova. Dels 14 equips participants, nou són catalans, dos més que la temporada passada.

La temporada 2014-2015 serà més catalana que la passada, resultat dels descensos i ascensos del curs passat. D'entrada s'incorporen a la competició tres equips provinents de l'OK Lliga, Vilanova. Blanes i Lloret i l'ascendit Caldes, que protagonitzarà el derbi vallesà amb el Patí Hoquei. De la resta de l'Estat continuen l'Alcobendas, el Dominicos i l'Areces i, se sumen, provinents de les fases, el Mieres i el Burguillos.

Per obrir la lliga, l'equip de Lluís Galbas se les veurà amb dos conjunts que s'estrenaran a la categoria, Caldes i Mieres, els dos ascendits, per afrontar el primer test del curs la tercera jornada a casa davant el Lloret, exOKLliga.

L'última jornada que es disputarà el 23 de maig, tots els partits a les vuit de la tarda, el Pati Hoquei l'afrontarà a casa davant el CP Vilanova.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.