El femení del Patí Hoquei Sant Cugat iniciarà i acabarà l'Ok Lliga com a visitant


  • Comparteix:

gijon

gijon

L'Ok Lliga Femenina començarà el 8 de novembre i el Patí Hoquei debutarà a la pista del Mataró, ascendit de Nacional Catalana. El conjunt de Pep Mateo disputarà el primer partit com a local la segona jornada davant el Manlleu, vigent subcampió. Ara com ara, el grup l'integren 13 equips perquè el Liceo no ha inscrit el seu conjunt, i la Federació Espanyola ha ampliat el termini fins el 21 d'agost perquè s'inscrigui algun club interessat.

A diferència de la temporada passada, l'OK lliga Femenina presenta com a novetats les absències de Borbolla i Traviesas, descendits, i la incorporació del CH Mataró. En principi 13 equips, a l'espera que en el termini que ha ofert la federació algun club es presenti i la federació decideixi.

El PHCSC, que la temporada passada va complir amb escreix, assolint la permanència sense haver de partir, afrontarà un nou curs amb el propòsit de millorar la feina feta. Coneix els rivals i malgrat les poques novetats a nivell de reforços, l'equip espera poder competir.

Les de Pel Mateo s'estrenaran fora de casa, a la pista del Mataró, però les dues jornades següents les jugarà a casa davant els dos 'cocos', Manlleu i Voltregà, subcampió i campió respectivament. La competició acabarà per a les santcugatenques el 6 de juny a la pista de l'Iguala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.