La Copa Monestir del Patí Hoquei es disputarà el 12 de setembre al pav 2


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició de la Copa Monestir / Font: Patí Hoquei

Imatge de la darrera edició de la Copa Monestir / Font: Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat organitza la 8a edició de la Copa Monestir el 12 de setembre amb els partits entre l'equip masculí i el Vic i el femení i una selecció de les millors jugadores d'Ok Lliga. L'acte també servirà per presentar els 27 equips, màxim històric de l'entitat.

El Patí Hoquei continua potenciant la Copa Monestir amb un cartell de luxe. Si els rivals en altres anys han estat el Barça d'OK Lliga, el Reus Deportiu, la selecció de França o la selecció catalana masculina i femenina, per aquesta nova edició també es manté l'alt nivell. El primer equip masculí que milita a Primera Divisió jugarà contra el Vic d'Ok Lliga i un dels clubs més destacats de l'hoquei patins estatal. El partit es jugarà a dos quarts de deu de la nit al pav 2.

El conjunt femení donarà el tret de sortida a la competició a dos quarts de vuit del vespre. Les de Pep Mateo que militen per segon any consecutiu a Ok Lliga, s'enfrontaran amb una selecció de les millors jugadores de la categoria. Després del matx hi haurà la presentació dels 27 equips que integren el club per a la nova temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.