El Junior cau eliminat a quarts del Campionat de Catalunya en els penals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Marc Perellón, del Junior

Imatge d'arxiu de Marc Perellón, del Junior

El Junior masculí d'hoquei herba cau eliminat després de perdre en els penals davant el CD Terrassa en el partit corresponent als quarts de final del Campionat de Catalunya. El matx ha acabat amb empat a 1 gol i a la tanda de penals el conjunt terrassenc ha estat més encertat. Els blau-i-negres queden fora de les semifinals i lluitaran ara per acabar cinquens de la competició.

El Junior masculí s'ha quedat a un pas de les semifinals del Campionat de Catalunya, però el major encert del CD Terrassa ha deixat amb la mel als llavis a l'equip de Jorge Dabanch. Tot i les ocasions en els dos primers quarts el marcador no s'ha mogut i ha estat en el tercer quan s'han avançat els terrassencs. Els blau-i-negres no s'han desanimat i Guim Úrsul ha igualat poc després per tornar a posar el matx amb opcions per als locals. En l'últim període cap dels dos conjunts ha estat capaç d'anotar el gol del triomf i el partit ha anat als penals. El partit ha seguit igualat després dels cinc penals reglamentaris, que tots dos conjunts han anotat dos cops. En el sisè els locals han fallat i el CD Terrassa ha anotat per endur-se el partit.

El tècnic del Junior masculí, Jorge Dabanch, destaca que l'equip s'està preparant per a la lliga i que encara hi ha coses a millorar.

Jorge Dabanch

Estem en el camí de començar bé la lliga. Ens falta conectar amb la part alta, però el migcamp i la defensa estan bé.


Els santcugatencs jugaran davant l'Egara 1935 per acabar el Campionat de Catalunya en cinquena posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.