Els equips masculins i femenins del PHC Sant Cugat encaren la Copa EP


  • Comparteix:

La pretemporada del PHC Sant Cugat s'atura a la Copa EsportsPenedès.cat

La pretemporada del PHC Sant Cugat s'atura a la Copa EsportsPenedès.cat

Els conjunts masculí i femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat debuten aquesta cap de setmana a la Copa EsportsPenedès.cat. Els nois de Lluís Galbas s'estrenaran diumenge a dos quarts de dues de la tarda contra el Shum Maçanet en la categoria de Primera Divisió, mentre que a l'edició de l'Ok Lliga femenina les jugadores de Pep Mateo iniciaran la fase de grups dissabte a dos quarts de deu del vespre contra el totpoderós Voltregà.

Els dos sèniors del Patí Hoquei Club Sant Cugat ja tenen entre cella i cella la principal competició de pretemporada en els últims cursos de l'hoquei patins català, la Copa EsportsPenedès.cat, que organitza el portal d'informació penedesenca. L'equip masculí, enquadrat en la primera fase al grup B, debutarà contra un Shum Maçanet que va acabar a un pas de l'ascens a Ok Lliga el curs passat. Segons el tècnic vermell-i-negre, Lluís Galbas, aquest torneig serveix per acabar de perfilar amb garanties el debut a Primera Divisió.

Lluís Galbas

És una bona eina per fer treball d'entrenament, a més amb una mica de competició pel mig. Ens ajuda a tenir un camp de proves.


És un debut que arribarà enguany el dissabte 18 d'octubre contra el CH Caldes a dos quarts de nou. Pel que fa a les noies, que militen a Ok Lliga, aquest debut encara tardarà a arribar. Serà el segon cap de setmana de novembre i serà a la pista del Mataró. Malgrat que encara hi ha molt temps de marge per treballar, les noies de Pep Mateo es troben amb una prova de foc. El primer partit de la Copa EsportsPenedès.cat, corresponent al grup A, serà contra el Voltregà, campió de l'Ok Lliga i la Copa de la Reina el curs passat.

L'entrenador de l'equip, Pep Mateo, assegura que la dificultat del partit servirà perquè el seu conjunt segueixi creixent.

Pep Mateo

Ja està bé, els partits de Copa Penedès ens els prenem per començar a fer rodar els engranatges de l'equip.


Aquesta fase prèvia s'allargarà fins a finals d'octubre, quan donaran el tret de sortida les eliminatòries finals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.