El Junior es queda a les portes del bronze en perdre als penals davant l'Atlètic

El Junior es queda a un pas de la medalla de bronze del Campionat de Catalunya en perdre als penals de la final de consolació davant l'Atlètic Terrassa després d'empatar (1-1) en el temps reglamentari. Les santcugatenques s'han avançat en el partit, però les terrassenques han acabat igualant el matx. Les blau-i-negres només han estat capaces d'anotar un gol en quatre intents mentre que l'Atlètic n'ha anotat quatre. L'Egara ha guanyat la competició després de guanyar davant el Polo.

El Junior ha sortit disposat a oblidar l'eliminació a les semifinals del Campionat de Catalunya i en només tres minuts la local Cesca Català ha fet el primer gol del partit. Les santcugatenques han sortit molt entonades i han pogut fer el segon gol mentre que l'Atlètic ha trigat gairebé 10 minuts en apropar-se a la porteria rival. En el segon quart l'Atlètic ha avisat amb una ocasió, però les noies de Juanma Mas seguien manant en el joc i disposant d'oportunitats per incrementar l'avantatge.

A la represa, l'Atlètic ha sortit més fort i després d'una errada en defensa del Junior, Escori s'ha plantat sola davant de porteria i en el segon intent ha aconseguit empatar en el marcador. El resultat s'igualava i el joc de tots dos equips també. Tots dos conjunts han pogut marcar, però el marcador no s'ha tornat a moure i el partit s'ha hagut de decidir en els penals.

L'Atlètic ha anotat primer i el Junior ha igualat ràpidament, en el segon llançament tant terrassenques com santcugatenques han fallat. A partir del tercer llançament l'Atlètic ha anotat els dos i les blau-i-negres han errat donant així el tercer lloc a les de Terrassa.

Després del matx pel tercer i quart lloc ha arribat la final entre l'Egara i el Polo on s'han imposat les egarenques per 3 gols a 1.