El PHC Sant Cugat-Caldes, obrirà la Fase Final de la Copa EsportsPenedès.cat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del PHCSC

Imatge d'arxiu del PHCSC

El Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Caldes jugaran dissabte el partit pel 5è i 6è lloc de la 1a Copa EsportsPenedès.cat a Lloret de Mar. Els de Lluís Galbas buscaran a partir de dos quarts de sis de la tarda la primera victòria en aquesta competició davant un adversari que tampoc no ha guanyat cap partit.

PH Sant Cugat i Caldes, tercers classificats dels seus respectius grups, obriran la jornada. És un enfrontament que es tornarà a repetir una setmana després a Sant Cugat però en el marc de la primera jornada de lliga de Primera Estatal.

El tècnic del PHCSC, Lluís Galbas, assegura tenir molt clar que el matx d'aquest dissabte no tindrà res a veure amb el que els enfrontarà una setmana més tard al pav 2.

Lluís Galbas

Crec que el partit de dissabte a Lloret no tindrà res a veure amb el que jugarem a Sant Cugat. Tindrà una similitud però no serà igual.


El conjunt santcugatenc, com la resta, ha aprofitat aquesta competició per fer el treball de pretemporada, conjuntar l'equip i saber en quin punt està, segons Galbas. Ha estat un torneig que malgrat els resultats no deixa descontent l'entrenador santcugatenc, que recorda que han hagut de competir sempre en pista contrària.

Després del PHCSC-Caldes tindrà lloc el partit entre els segons classificats amb el Lloret-Sant Feliu a les set de la tarda per acabar amb la final entre l'Arenys de Munt i el Shum Maçanet a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.