El Junior guanya el Club Deportiu Terrassa a casa


  • Comparteix:

El Junior masculí guanya el Club Deportiu Terrassa (2-0) a la tercera jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. Dos gols de Gerard Garcia al primer quart han servit als blau-i-negres per liderar el joc durat tot el partit.

El Junior ha començat el partit guanyant la possessió de la bola i marejant els rivals. Al minut 9 Gerard Garcia ha marcat el primer gol blau-i-negre i, dos minuts després, ho ha tornat a fer en una jugada derivada d'un penal córner.

El Club Deportiu Terrassa ha patit durant tot el matx i ha comès errors defensius que els han passat factura. Els homes de Jorge Dabanch han estat molt encertats en defensa i han tallat gran part dels contraatacs terrassencs.

A la segona meitat la tònica del partit s'ha mantingut i el Junior ha provat sort de cara porteria, tot i que no ha trobat el gol que tan ha ansiat. La desorientació egarenca i l'encert dels jugadors locals han derivat en un resultat favorable als santcugatencs (2-0).

L'entrenador del Junior masculí, Jorge Dabanch, diu que l'equip va a per totes.

Jorge Dabanch

Nosaltres anem a per totes. Guanyar la lliga són paraules majors, però estem per competir i anar partit a partit.


La setmana vinent els blau-i-negres jugaran a domicili davant el Club de Campo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.