Marc Perellón, únic representant del Junior en l'Estatal sub 18 de seleccions


Temes relacionats

El Junior acollirà l'Estatal sub 18 masculí i femení d'hoquei herba (14/oct/14)


  • Comparteix:

Marc Perellón en acció amb el Junior / Font: Enrico Hockey

Marc Perellón en acció amb el Junior / Font: Enrico Hockey

Marc Perellón serà l'únic representant del Junior en el Campionat d'Espanya de seleccions sub 18 d'hoquei herba, que acollirà el club santcugatenc des de dijous que ve fins diumenge. Perellón competirà amb la selecció catalana, que en categoria femenina s'ha quedat sense participació santcugatenca.

La federació catalana ja ha fet públiques les convocatòries de les seleccions catalanes sub 18 tant masculina com femenina, que disputaran l'estatal de la categoria a les instal·lacions del Junior, i la representació santcugatenca ha quedat reduïda a la participació de Perellón. Mariona Serrahima, que tenia opcions, està lesionada i Paula Saorín ha quedat fora per decisió tècnica.

En categoria masculina competiran vuit seleccions dividides en dos grups. En el grup A jugaran Catalunya, que intentarà reeditar el títol, Galícia, País Valencià i Portugal. En el B es trobaran Madrid, Cantàbria, Euskadi i l'Aragó. El jugador del Junior i membre de la selecció catalana sub 18, Marc Perellón, destaca que el fet de jugar al Junior i ser els actual campions és un plus de motivació.

Marc Perellón

Fa dos anys també es va jugar al Junior i vam quedar campions. Volem repetir aquell èxit.


En categoria femenina les seleccions participants són cinc, Catalunya, subcampiona en l'última edició, Madrid, Cantàbria, País Valencià i Euskadi.

Dijous vinent debutaran les dues seleccions amfitriones, la masculina a un quart de tres la tarda contra el País Valencià i la femenina a les quatre de la tarda davant Cantàbria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.