El Junior examina la seva fiabilitat com a local contra el Jolaseta


  • Comparteix:

El Junior espera fer-se fort a casa / Font: Enrico Hockey

El Junior espera fer-se fort a casa / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba posa a prova la seva solidesa al Lluís Serrahima contra el Jolaseta basc aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. Els santcugatencs, sisens amb quatre punts, arriben a la cita després de patir una contundent derrota contra el Club de Campo. Els de Getxo, de la seva banda, han sumat un sol triomf en els quatre primers partits.

Dues victòries en dos partits a casa, dues derrotes en dos enfrontaments lluny de Sant Cugat. Aquest és el balanç del Junior masculí d'hoquei herba en les quatre primeres jornades, tot i que la dada necessita els seus matisos. Els dos conjunts que han visitat el Lluís Serrahima són setè i novè, mentre que els dos camps on s'ha desplaçat el Junior i ha sortit perdedor són el domicili de Club de Campo i Atlètic Terrassa, segon i quart respectivament.

Amb la premisa de fer-se fort com a local, Jorge Dabanch espera desfer-se d'un Jolaseta irregular, capaç de fer bons partits però de patir doloroses derrotes en altres, com la viscuda a casa contra l'Atlètic Terrassa (1-8). Per tot plegat, Jorge Dabanch recorda la importància de sumar els dos punts com a local.

Jorge Dabanch

S'han de guanyar tots els partits a casa i aquest no és una excepció. El Jolaseta sempre és un rival molt complicat.


Dabanch comptarà amb tots els efectius per al partit d'aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.