El Patí Hoquei segueix líder i es mostra molt efectiu de cara a porteria


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí guanya (5-3) el Dominicos gallec i es manté líder de la Primera Estatal. Els santcugatencs han dominat un partit molt dur i amb gols d'Eloi Gaspar, Joan Farnés i tres de David Yepes han aconseguit doblegar un Dominicos molt combatiu que continua cuer de la categoria.

Nova victòria del conjunt santcugatenc que suma quatre en cinc jornades i continua amb una trajectòria gairebé impecable. Ben aviat s'han avançat els vermell-i-negres amb dos gols de Yepes als que ha respost el conjunt gallec amb un gol de Jorge Álvarez abans del descans.

En el segon temps el partit s'ha mig sentenciat amb dos gols només començar de Joan Farnés i David Yepes. Però els visitants no han deixat en cap moment de lluitar i han tornat a ficar-se en el matx amb un gol de Jacobo García, que ha contestat amb el cinquè gol pels santcugatencs Eloi Gaspar. Abans d'acabar Víctor Martínez ha fet el tercer pel Dominicos que tancava el marcador amb la victòria pels santcugatencs.

Lluís Galbas

L'aportació dels veterans és molt bona i els joves ho estan fent molt bé. A alguns jugadors els falta confiança i ho hem de corregir, però avui hem fet un bon partit.


La següent setmana els santcugatencs visiten el CHP Sant Feliu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.