El Junior perd davant l'Egara en un partit molt ajustat

El Junior masculí ha perdut aquest diumenge (2-3) davant l'Egara en la 7a jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els santcugatencs s'han vist superats per la duresa egarenca en un partit on els penals córner han estat els protagonistes.

A la primera part, tots dos conjunts han protagonitzat bones actuacions defensives que han fet que el joc se centrés al mig del camp. Tot i els esforços locals per apropar-se a l'àrea contrària, l'Egara els ha guanyat la batalla i ha marcat el primer gol derivat d'un penal córner. Els visitants han seguit dominant el partit i han aprofitat els espais de la defensa dels nois de Jorge Dabanch per generar ocasions. En el segon quart, el Junior no s'ha donat per vençut i ha seguit insistint en atac fins que, al minut 10, Javi Garcia ha pogut marcar la primera diana de penal córner.

A la represa, s'ha repetit la dinàmica de la primera meitat i Edu Rius ha avançat el seu equip al marcador anotant la segona diana visitant. Els blau-i-negres han pressionat en atac fins que, dos minuts després, Gerard Garcia s'ha trobat de cara amb el gol. L'Egara s'ha crescut i ha marcat la darrera diana del partit. Durant el darrer quart els visitants han aturat un Junior insistent en atac que s'ha acostat a la porteria rival en busca d'un empat que no ha arribat.

El tècnic del Junior masculí, Jorge Dabanch, creu que han fet un bon partit però que no han aconseguit el premi.

Jorge Dabanch

Crec que hem fet un bon partit però ens n'anem sense premi. Ho hem buscat fins l'últim segon de partit però estem molt contents, jo sobretot, però crec que anem en progressió.

La setmana vinent el Junior jugarà a domicili davant el Taburiente.