El Junior vol tornar a guanyar un mes després rebent la Universidad de Sevilla


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior femení / Foto: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu del Junior femení / Foto: Enrico Hockey

El Junior femení espera trencar la dinàmica de cinc partits sense guanyar rebent l'últim classificat de Divisió d'Honor, la Universidad de Sevilla, en la 8a jornada de lliga. Les blau-i-negres han sumat un punt dels 10 últims en joc mentre que les sevillanes van aconseguir el primer punt de la temporada la setmana passada després d'empatar a casa davant l'Atlètic Terrassa.

El Junior necessita una victòria i aquesta jornada se li presenta idònia per aconseguir-ho. La Universidad de Sevilla arriba a Sant Cugat com a últim classificat amb només un punt, això sí, acabat d'aconseguir la setmana passada. Les blau-i-negres, de la seva banda, no aixequen cap i no guanyen des de la segona jornada, quan van aconseguir sumar dues victòries en dos partits.

Des d'aleshores les de Juanma Mas acumulen quatre derrotes, la majoria per la mínima, i un empat que les ha dut a situar-se en setena posició amb cinc punts. El tècnic del Junior femení destaca que no els preocupa el joc fet fins ara i que han de treure un triomf d'aquesta jornada.

Juanma Mas

La preocupació no és a nivell de joc, però necessitem un resultat positiu i aquest diumenge ha de ser el dia.



Mariona Serrahima segueix sent baixa per lesió i Andrea Puig ho és per motius laborals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.