Un hattrick de Pablo Aguarón no és suficient per al Bassano al Palau Blaugrana


  • Comparteix:

El santcugatenc Pablo Aguarón, en una imatge d'aquesta temporada | Foto: Hockey Bassano

El santcugatenc Pablo Aguarón, en una imatge d'aquesta temporada | Foto: Hockey Bassano

El santcugatenc Pablo Aguarón, jugador del Bassano italià, no ha pogut evitar que el seu equip caigués al Palau Blaugrana davant el F.C. Barcelona a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga Europea. L'exjugador del Patí Hoquei Sant Cugat ha anotat els tres gols del seu equip, que ha acabat caient (6-4) davant un equip blaugrana intractable.

Tot i completar una gran actuació, Aguarón ha vist com el seu equip queia derrotat a una de les pistes més difícils d'Europa, el Palau Blaugrana. Un parcial de 4 a 0, amb gols de Pablo Álvarez, Marc Torra, Nil Roca i Xavi Barroso, a la primera part ha decantat clarament el partit. A més, només sortir dels vestidors, Marc Gual ha marcat la cinquena diana.

Després d'aquest gol, Pablo Aguarón ha agafat les regnes de l'atac italià i amb tres xuts llunyans ha retallat distàncies fins a posar el 5 a 3 al marcador. La reacció no ha estat suficient i Reinaldo Garcia ha tancat el marcador amb el sisè gol blaugrana.

El jugador santcugatenc està gaudint de protagonisme en el seu primer any al Bassano, equip pel qual va signar aquest estiu procedent del Club Patí Vilafranca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.