El PHC Sant Cugat remunta i suma la segona victòria consecutiva


  • Comparteix:

Maria Rosa Tamburini ha anotat un dels gols | Foto: Alba Tarrés

Maria Rosa Tamburini ha anotat un dels gols | Foto: Alba Tarrés

Remuntada del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení al pav 2 de la Rambla del Celler (2-1) davant el Santa María del Pilar a la setena jornada de l'Ok Lliga. És la segona victòria consecutiva per a les vermell-i-negres, que surten de la zona de descens gràcies als gols de Rosa Tamburini i Blanca Soldevila.

Les vermell-i-negres han sortit amb poca intensitat al parquet i ho han pagat amb el gol de Julia De Andrés, que ha aprofitat una pilota franca dins l'àrea petita per batre Cristina Eliè. Les noies de Pep Mateo han tingut l'empat a l'estic d'Anna Espriu, que ha fallat una falta directa i, uns segons després, n'ha comès una altra que ha fallat el Santa María del Pilar.

A la represa, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sortit amb més força i ha sovintejat la porteria d'Elena Díez. El partit ha estat a punt de posar-se molt negre per a les vermell-i-negres quan l'àrbitre ha ensenyat targeta blava a la portera santcugatenca, Cristina Elié. Afortunadament pel bàndol local, la seva substituta, Clara Escudé, ha aturat la falta directa posterior i tot el que han xutat les visitants. Quan faltaven 15 minuts per acabar el matx, ha arribat per fi el gol santcugatenc, de la mà de Maria Rosa Tamburini, que ha rematat una passada de Carmina Tamburini.

El partit, llavors, ha entrat en una dinàmica d'anada i tornada que donava opcions als dos equips, que no acabaven de trobar el fons de la xarxa. Ho ha fet finalment Blanca Soldevila amb un xut llunyà en què Elena Díez podria haver fet molt més. Aquest gol semblava decidir el partit, però, a falta de només dos segons, Maria Rosa Tamburini ha comès una falta directa que oferia una oportunitat d'or a les madrilenyes per empatar. Claire Currey ha enviat el seu xut fora i les noies de Pep Mateo han pogut respirar finalment per sumar la seva segona victòria consecutiva.

El tècnic santcugatenc admet que els ha faltat intensitat, però assegura que la victòria és bona.

Pep Mateo

Ens ha faltat intensitat a la primera part i per això anàvem 0-1. Però bé, hem remuntat i al final els 3 punts es queden a Sant Cugat per anar sortint del pou.


A la tornada de vacances, les vermell-i-negres visitaran la pista del Girona CH, últim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.