El Junior s'haurà d'adaptar a les noves normes de l'hoquei herba l'1 de gener


  • Comparteix:

L'equip del Junior femení per a la temporada 2014-15

L'equip del Junior femení per a la temporada 2014-15

Els conjunts masculins i femenins d'hoquei herba del Junior patiran a partir de l'1 de gener canvis de normes a la Divisió d'Honor. La Federació Espanyola instaura noves regles en els tirs lliures en atac, els serveis de cantonada, les mides de l'estic i les màscares protectores.

La Federació Espanyola d'hoquei herba canvia cinc normes de cara al 2015. Una d'elles és que a partir del gener en els tirs lliures entre la frontal de l'àrea i la línia discontínua se servirà des del lloc on s'hagi fet la falta. Fins ara, la pilota havia de sortir fora de la línia discontínua per tornar a posar-se en joc.

Un altre canvi és que a partir d'ara no hi haurà serveis de cantonada. Si la pilota surt per la línia de fons després que la toqui algun membre de l'equip que defensa, el joc seguirà des de la línia dels 23 metres en perpendicular al lloc des d'on ha sortit del camp. És a dir, a partir d'ara no hi haurà còrners i es traurà des de més enllà de l'àrea.

També hi ha canvis en les mides de l'estic, en les màscares protectores utilitzades per als penals còrner i amb la derogació de la regla d'avançar un tir lliure 10 metres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.