Garriga, Pujol, Serrahima i Guinea, estrelles de l'estada de Nadal del Junior


  • Comparteix:

El cartell de l'estada / Font: Junior

El cartell de l'estada / Font: Junior

L'estada de Nadal del Junior comença aquest dilluns i s'allarga fins dimecres amb el suport d'alguns dels millors jugadors del club. Edu Garriga, Marc Serrahima, Joan Pujol i Cristina Guinea col·laboraran en una cita que vol treballar aspectes com les recepcions i habilitats tècniques, llançaments de penals corner i definició, defensa d'u contra u i video-anàlisi sota la direcció de Jorge Dabanch, entrenador del primer equip masculí.

Els participants treballaran sobretot aspectes tècnics individuals aprofitant la durada de les sessions, de tres hores, mentre reben les indicacions dels quatre jugadors dels primers equips que hi participen. Marc Serrahima, internacional sub-21 amb Espanya, s'encarregarà de les sessions de 'dribbling', Edu Garriga, màxim golejador de l'Europeu sub21, ensenyarà als nens com s'han de moure dins l'àrea, Joan Pujol oferirà lliçons sobre la defensa u contra u i Cristina Guinea, internacional absoluta, explicarà la seva experiència amb la selecció espanyola per motivar els joves jugadors.

26 nens s'han inscrit en aquesta activitat, però les inscripcions estan obertes per a qualsevol dels tres dies que dura l'estada, i els interessats poden participar en una, dues o les tres sessions individuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.