El planter del PHC Sant Cugat aporta tres júniors al primer equip el 2014


  • Comparteix:

David Yepes ja és una peça clau per Lluís Galbas | Foto: Alba Tarrés

David Yepes ja és una peça clau per Lluís Galbas | Foto: Alba Tarrés

El planter del Patí Hoquei Club Sant Cugat segueix oferint bones notícies al club i aquest 2014 ha vist com quatre jugadors procedents dels equips inferiors es consolidaven a la primera plantilla del club. Els júniors David Yepes i Pau Gilabert ja van tenir oportunitats la temporada passada i al primer tram d'aquesta ja són peces importants per a Lluís Galbas. El també júnior Joan Farnés ha debutat amb el primer equip vermell-i-negre.

La bona feina amb el planter del Patí Hoquei Club Sant Cugat no para d'oferir fruits al club. El planter amb més llicències d'Espanya ha aportat tres noms que han guanyat pes a la primera plantilla del conjunt vermell-i-negre i han ajudat a paliar les baixes importants de Brandon Carrara i Pablo Soler, que s'han perdut la primera part de la temporada a causa de les seves estades d'Erasmus.

Als noms de Pau Gilabert i David Yepes, que el curs passat van tenir una participació més important, aquesta temporada s'hi han afegit Joan Farnés de l'equip júnior. En el cas dels dos primers, han estat presents en les 10 convocatòries del primer equip del Patí Hoquei Club Sant Cugat, i Joan Farnés ha entrat en 8 de les llistes de Lluís Galbas. En l'apartat golejador, Yepes n'ha aportat 14 i és el màxim anotador de l'equip, Gilabert n'ha anotat vuit i Farnés cinc.

De cara a la segona part de la temporada i amb la tornada de Carrara i Soler, els joves ho tindran més complicat per tenir minuts, però el seu rendiment fins al moment ha estat incontestable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.