El PHC Sant Cugat femení perd davant el Palau, líder de la lliga, amb bon joc


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd (2-5) davant el Hockey Club Palau a la 9a jornada de l'Ok Lliga. Davant el líder de la competició, les noies de Pep Mateo han marxat al descans perdent només 0 a 1, però la qualitat visitant s'ha acabat imposant.

El Palau ha dominat el partit des del principi, esperant darrere i aprofitant les nombroses pèrdues de bola del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Les de Pep Mateo, amb dificultats per acabar les jugades, veien com les visitants arribaven al facilitat a la porteria local, tot i que només n'han aconseguit concretar una gràcies a Laura Puigdueta, que ha aconseguit l'única diana de la primera part.

Al segon temps, un error de concentració de la defensa santcugatenca només començar ha acabat amb un gol de Berta Busquets des de lluny. Amb el 0 a 2 i el partit coll avall, les visitants han trobat la porteria amb més facilitat. Un doblet d'Elisabet Gurri i una diana de Carla Masclans han col·locat el 0 a 5 al marcador. Afortunadament per les vermell-i-negres, dos gols de Rosa Tamburini a les acaballes del matx han reduït la distància i han deixat un millor regust a les de Pep Mateo, que han sumat la segona derrota consecutiva.

La setmana vinent, les vermell-i-negres visiten el Bigues a la 10a jornada de l'Ok Lliga femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.