El Patí Hoquei Sant Cugat perd a Vilanova en un matx marcat per la igualtat


  • Comparteix:

El Patí Hoquei ha caigut a la pista del Vilanova

El Patí Hoquei ha caigut a la pista del Vilanova

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd a la pista del Vilanova (3-2) i tanca la primera volta de Primera Divisió en sisena posició amb 20 punts. Els de Lluís Galbas han perdut a la pista d'un dels rivals de la part baixa de la taula en un partit condicionat per l'actuació arbitral segons l'entrenador santcugatenc.

L'entrenador del Patí Hoquei, Lluís Galbas, ha lamentat l'actuació arbitral que ha patit el seu conjunt a la pista del Vilanova. Al minut i mig de l'inici, els santcugatencs han rebut un penal en contra molt polèmic i que ha avançat els vilanovins en el marcador. Els vermell-i-negres han remuntat el matx amb dos gols d'Eloi Gaspar. A la represa, l'actuació arbitral ha tingut més pes i els vermell-i-negres s'han quedat amb dos i fins i tres jugadors menys durant bona part del partit.

Els locals han aprofitat la superioritat numèrica per emportar-se els tres punts. L'entrenador de l'equip, Lluís Galbas, extreu la part positiva del matx i creu que el seu equip ha competit fins a l'últim instant.

Lluís Galbas

L'equip ha treballat molt, tot i l'actuació arbitral que no ens ha ajudat gens.


El Patí Hoquei inicia la segona volta a la pista del Caldes, tercer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.