El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení suma tres derrotes seguides

Les santcugatenques són terceres per la cua a la classificació amb 4 punts

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd (3-1) davant el Bigues i Riells en la 10a jornada d'OK Lliga. Les noies de Pep Mateo han comès errors en defensa que els han perjudicat durant el partit.

El Bigues i Riells ha començat el partit molt fort en atac, i la defensa santcugatenca no ha pogut contrarestar la potència rival. Les locals han marcat el primer gol, però Judit Navarro ha pogut empatar el partit. Les noies de Pep Mateo han tingut dificultats per adaptar-se a la pista rival que relliscava molt, i 17 segons abans d'acabar la primera part les locals han tornat a avançar-se al marcador (2-1).

A la represa, els errors en defensa del Patí Hoquei Club Sant Cugat els han passat factura i les rivals han pogut anotar el tercer i darrer gol del partit. Les visitants han creat ocasionsi han intentat remuntar, però no han tingut sort de cara a porteria.

La jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Judit Navarro, afirma estar decebuda perquè volien recuperar punts a la classificació.

Judit Navarro

Millor la primera part que la segona. En general bé, però estic una mica decebuda perquè havíem de recuperar els punts.

La setmana vinent les santcugatenques es veuran les cares amb Vilanova.