Jaume Oms s'estrena com a tècnic del PHC Sant Cugat davant un rival directe


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat

Jaume Oms s'estrena a la banqueta del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení aquest diumenge a la una del migdia davant un rival directe, el Vilanova, en l'11a jornada d'Ok Lliga. Les vermell-i-negres estan en posició de descens, però a només un punt del Vilanova i de l'Sferic Terrassa, tot i que aquest últim amb dos partits pendents. Un triomf de les santcugatenques les faria sortir del perill.

Canvi d'entrenador per canviar la dinàmica i aconseguir la permanència. Jaume Oms es pot estrenar amb el primer equip del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení sortint del descens, però per aconseguir-ho haurà de sumar els tres punts davant el Vilanova. Les vermell-i-negres tenen set punts i les vilanovines vuit. Tres derrotes consecutives del conjunt santcugatenc les ha dut a estar en una situació complicada, però a dependre encara d'elles mateixes per solucionar-ho i amb un marge ampli de temps.

Això sí, el partit davant el Vilanova és una pedra de toc per comprovar el nivell de l'equip i la capacitat de reacció d'unes jugadores que aspiren a sortir del pou el més aviat possible. El balanç del Patí Hoquei Club Sant Cugat fins ara, amb Pep Mateo al capdavant de l'equip, és de dues victòries, un empat i set derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.