El PHC Sant Cugat allarga la seva complicada dinàmica contra el Caldes

El PHC Sant Cugat ha caigut a Caldes

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí estrena la segona volta amb un sever correctiu del Caldes (8-2) i suma la tercera derrota consecutiva a Primera Divisió. Els calderins han tornat la golejada que els santcugatencs els van endossar al primer partit de temporada, i els de Lluís Galbas se situen ara vuitens després de 14 partits.

El Caldes ha encarrilat el partit aviat, amb un gol de Jacint a pocs minuts de l'inici del partit. Els locals no s'han conformat i han volgut sentenciar abans del descans, a través d'un inspirat Xavier Rovira que ha anotat dos gols. Amb el 3 a 0 en el marcador, el Patí Hoquei ha reaccionat i s'ha apropat amb gols de Pau Gilabert i Bernat Tobías. Els vermell-i-negres no han pogut completar la remuntada, i Marc Ortells ha tallat l'entusiasme visitant abans del descans fent el quart gol local de penal.

Durant els primers minuts de la segona meitat, els de Galbas han lluitat per retallar distàncies, però a un quart d'hora per al final del partit l'Aleix ha marcat el cinquè. Els santcugatencs han seguit sense veure porteria, i en els set darrers minuts han vist com el Caldes els marcava tres gols per acabar tancant un resultat contundent.

El jugador del Patí Hoquei, Adrià Pinto, opina que cal seguir confiant en l'equip malgrat aquesta mala ratxa.

Adrià Pinto

S'ha de confiar en l'equip, que ha tret bons resultats. Tenim males ratxes, però cal seguir. Els reforços d'en Pablo i en Brandon són importants i hem de tirar endavant.

El cap de setmana que ve els de Galbas tornen al pav 2 de la Rambla del Celler per rebre el Mieres, que es troba una posició per sota malgrat ser a cinc punts.