El Patí Hoquei Sant Cugat busca la victòria després de tres setmanes en blanc


  • Comparteix:

Eloi Gaspar en un partit d'aquesta temporada

Eloi Gaspar en un partit d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre la visita del Mieres a la jornada 14 de Primera Divisió. Els santcugatencs esperen sumar de nou una victòria per recuperar-se de la contundent derrota de Caldes i retrobar les bones sensacions.

Les dues expulsions, la de Ramon i Eloi, contra el Caldes van marcar el transcurs d'un partit que va acabar amb una contundent derrota (8-2) la jornada passada. És per això que contra el Mieres els santcugatencs esperen donar un cop d'efecte i guanyar un rival que a l'anada no van poder superar a Astúries. Llavors el matx va acabar amb un empat a dos no exempt de polèmica ja que els asturians van fer el gol amb el patí i no amb l'estic.

Al marge de la polèmica de l'anada, el tècnic del Patí Hoquei, Lluís Galbas, creu que l'equip asturià és perillós perquè es troba en una trajectòria ascendent i ha sabut adaptar-se a la categoria amb el pas dels partits.

Lluís Galbas

Cada vegada fa millor les coses i juguen bastant bé. Ells estan en línia ascendent i serà un partit difícil.


Per al matx contra el Mieres, novè amb 15 punts, Galbas disposa de tota la plantilla, a més d'Ignasi López, ja recuperat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.