El masculí del Junior finalitza cinquè el Campionat d'Espanya d'hoquei sala


  • Comparteix:

Imatge del partit / Foto: RFEH

Imatge del partit / Foto: RFEH

El masculí del Junior supera el FC Barcelona (4-6) en el partit pel cinquè i sisè lloc del Campionat d'Espanya d'hoquei sala. Els santcugatencs tanquen així un meritori resultat en el debut al torneig, en el qual han guanyat tres partits i n'han perdut només un i han estat capaços de superar equips com la Complutense, actual campió d'Espanya.

La contundent derrota a la primera jornada (4-9) davant l'Atlètic Terrassa va condicionar els santcugatencs, que, d'altra banda, van poder endur-se els següents partits contra la Complutense (4-5) i el San Pablo Valdeluz (3-6). Malgrat això, ha estat la diferència de gols la que els ha deixat fora de la lluita pel títol, i en el partit contra el FC Barcelona pel cinquè i sisè lloc han donat la cara i han aconseguit guanyar, aixecant un matx que no havia començat amb bones sensacions per als de Dabanch.

El tècnic del masculí del Junior, Jorge Dabanch, extreu conclusions positives d'aquest torneig.

Jorge Dabanch

Una bona experiència per als nois. Hem fet un bon torneig, però vam perdre un partit per molts gols i ens va deixar fora de les semifinals. Hem d'aprendre dels errors.


Acabada la temporada d'hoquei sala, els santcugatencs tornaran als entrenaments sobre herba per reprendre la competició al març. Aquest dimarts disputaran un amistós a casa contra el Vallès Esportiu a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.