El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení cau i suma cinc partits sense guanyar


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat és l'últim classificat de la competició

El Patí Hoquei Club Sant Cugat és l'últim classificat de la competició

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd (3-1) davant l'Sferic Terrassa en la 12a jornada d'OK Lliga. Les santcugatenques acumulen cinc jornades sense guanyar i són avantpenúltimes amb vuit punts, tot i tenir un partit més que el cuer i el penúltim, Girona i Santa María del Pilar.

Durant la primera part el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha tingut ocasions i ha lluitat per marcar el primer gol. Tot i això, l'Sferic Terrassa no s'ha donat per vençut i Regina Flix ha obert la llauna del partit. Dos minuts després la intensitat en atac de les santcugatenques ha dut a Blanca Soldevila a empatar el matx.

A la represa la dinàmica s'ha repetit però la defensa visitant s'ha debilitat i les egarenques han aprofitat l'avinentesa per avançar-se en dues ocasions en el marcador. Les vermell-i-negres han anat a remolc de les locals i no han pogut evitar la derrota.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jaume Oms, creu que han pagat molt car els errors en defensa de la segona meitat.

Jaume Oms

Ens ha costat entrar en el partit però ens hem començat a ficar en el matx i hem tingut ocasions. Hem pagat molt car els dos errors puntuals en defensa que hem tingut a la segona part.


La setmana vinent, les santcugatenques es veuran les cares amb l'Igualada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.