El Patí Hoquei Club Sant Cugat es veu les cares amb un Lloret ferit


  • Comparteix:

El Patí Hoquei va guanyar contra el Mieres a la darrera jornada

El Patí Hoquei va guanyar contra el Mieres a la darrera jornada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es veu les cares aquest dissabte a les nou del vespre amb un Lloret ferit per la derrota a la final de la Copa de la Princesa. Els lloretans, tercers a Primera Divisió, reben un equip santcugatenc que espera no seguir allunyant-se de les posicions d'ascens, que precisament tanquen el Lloret i que són ja a 11 punts.

L'objectiu del Patí Hoquei per a la tercera temporada a la categoria de plata de l'hoquei patins estatal continua fixat a9 assolir una còmoda permanència i, a partir de llavors, somiar en apropar-se com més millor a les tres primeres posicions, que donen accés a l'anhelat ascens a l'Ok Lliga. Després de trencar una complicada dinàmica el cap de setmana passat contra el Mieres, els vermell-i-negres tenen un repte de nivell a una de les pistes més dures de la categoria.

El Lloret és clar candidat a l'ascens a l'Ok Lliga i després de 15 partits ocupa la tercera posició en solitari. Els punts van cars a la competició, i cada triomf apropa una mica més els lloretans al màxim objectiu del curs. Més encara després de perdre als penals la Copa de la Princesa contra l'Arenys de Munt.

Per tot plegat, el jugador del PHC Sant Cugat, Pau Gilabert, preveu un partit complicat malgrat assegurar que visiten Lloret amb la intenció de buscar la victòria.

Pau Gilabert

Sabem que serà un partit complicat, el Lloret té una ferida oberta. Nosaltres sempre juguem els partits motivats al 100%.


Els santcugatencs poden basar el seu joc en el matx de l'anada, quan van saber tocar la tecla adequada per superar el Lloret. David Yepes no ha pogut entrenar-se durant tota la setmana, mentre que la resta de la plantilla arriba en òptimes condicions al partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.