El Junior no se'n refia d'un CD Terrassa que encara no ha guanyat cap partit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior masculí / Foto: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu del Junior masculí / Foto: Enrico Hockey

En hoquei herba, el Junior masculí torna a la lliga després de l'aturada hivernal visitant l'últim classificat de la Divisió d'Honor, el CD Terrassa, en la 12a jornada de la competició. Els blau-i-negres són cinquens i aspiren a ser l'alternativa als quatre grans i a fer la millor temporada de la seva història en les set jornades que resten. Els blau-i-negres encara no han guanyat cap partit a domicili amb tres derrotes i dos empats.

El Junior masculí busca estrenar-se com a visitant i ho farà davant l'últim classificat, el CD Terrassa, que arriba a la jornada 12 sense saber el que és guanyar a la lliga. Els blau-i-negres són cinquens amb un balanç de quatre victòries, tres empats i quatre derrotes i estan a quatre punts del quart classificat. El conjunt santcugatenc és el primer classificat per darrere dels quatre grans i aspira a treure la plaça al Club Egara.

El Junior ja va superar en la primera volta el CD Terrassa per 2 a 0 i espera tornar a la competició després de la llarga atuada nadalenca amb un triomf. El tècnic blau-i-negre, Jorge Dabanch, no se'n refia del conjunt terrassenc tot i el lloc que ocupa a la classificació.

Jorge Dabanch

No és fàcil perquè ells estan en una situació delicada i necessiten punts. En el seu camp han fet bons partits tot i els mals resultats.


El Junior compta amb la totalitat de la seva plantilla tot i tenir alguns jugadors amb molèsties.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.