El Junior femení torna a la competició davant el líder, el Club de Campo


  • Comparteix:

Imatge d'un partit de la primera volta del Junior femení

Imatge d'un partit de la primera volta del Junior femení

En hoquei herba, el Junior femení torna a competir després de dos mesos d'aturada hivernal aquest diumenge a dos quarts d'una en la 12a jornada rebent el líder de la Divisió d'Honor, el Club de Campo. Les blau-i-negres ocupen la setena plaça mentre que les madrilenyes es mostren intractables amb nou victòries en 11 partits jugats. Les noies de Juanma Mas van perdre a l'anada per 1 gol a 0.

El Junior femení buscarà la sorpresa de la jornada aquest diumenge i intentarà puntuar davant el líder, el Club de Campo. Les blau-i-negres tornen després de l'aturada en setena posició amb un balanç de tres victòries, dos empats i sis derrotes. Uns números molt diferents té el conjunt madrileny, que després d'11 partits jugats n'ha guanyat nou, n'ha empatat un i n'ha perdut un altre.

Per al segon tram de temporada el Junior recupera la migcampista Jennifer Plass per aportar experiència a l'equip i mirar d'escalar posicions en les set jornades que resten. El tècnic blau-i-negre, Juanma Mas, destaca que el partit s'ha d'assemblar al de la primera volta per tenir opcions de puntuar.

Juanma Mas

El plantejament serà semblant al del partit d'anada. Si no troben espais se senten incòmodes i hem de ser consistents defensivament.


El Junior compta amb la totalitat de la seva plantilla i amb l'únic dubte de Mariona Serrahima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.