El Junior no es deixa sorprendre pel cuer i supera amb solvència del CD Terrassa

El Junior ha tornat a Divisió d'Honor amb contundència / Font: Enrico Hockey

Al Junior no li ha afectat l'aturada hivernal i s'ha desfet amb autoritat (2-4) del cuer de la Divisió d'Honor, el Club Deportiu Terrassa. Els santcugatencs són cinquens amb 13 punts mantenen la persecució als quatre primers classificats.

Quan resten dues setmanes per la disputa de la Copa del Rei, el Junior manté el seu bon paper a la Divisió d'Honor, on s'entossudeix a colar-se entre els quatre primers classificats i trencar una hegemonia que fa temporades que dura. Després de l'aturada per la temporada d'hoquei sala els santcugatencs no s'han deixat sorprendre pel cuer, un CD Terrassa que encara no ha guanyat cap partit.

Ara bé, no ha estat fins al tercer quart quan el Junior ha pogut desfer el 0 a 0 inicial. Els dos primers han estat d'igualtat absoluta, i durant el tercer període el Junior ha posat una marxa més anotant fins a tres gols i deixant el partit sentenciat. A l'últim quart han arribat els dos gols locals i el quart dels visitants, que acumulen ja 13 punts i són a quatre del quart, el Club Egara. Els golejadors del partit han estat Javi Garcia, clau amb tres dianes, i Edu Garriga amb una.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, destaca el valor del triomf i recorda la dificultat d'un enfrontament d'aquest perfil.

Jorge Dabanch

És un partit que afrontàvem amb un gran compromís de començar bé la segona part del curs. Aspirem a anar cap a dalt però cal guanyar cada partit.

El proper partit serà clau per medir les possibilitats del Junior de cara a ser entre els quatre primers classificats. Els de Dabanch s'enfronten al Lluís Serrahima al Club de Campo, tercer classificat empatat amb el quart, l'Egara, amb 17 punts, quatre més que el Junior.