El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení cau golejat de la pista del Manlleu


  • Comparteix:

Les de Jaume Oms han caigut clarament a Manlleu | Foto: David Osa

Les de Jaume Oms han caigut clarament a Manlleu | Foto: David Osa

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení cau golejat (6-0) a la pista del Manlleu a la 15a jornada de l'Ok Lliga femenina. Amb aquesta derrota les vermell-i-negres segueixen en posicions de descens i en penúltima posició.

El líder de l'Ok Lliga femenina, el CP Manlleu, no ha donat cap opció al Patí Hoquei Club Sant Cugat passant-lo per sobre amb una golejada. Tot i el resultat les vermell-i-negres han disposat d'ocasions al principi del partit quan el marcador encara reflectia el 0 a 0. Però en el minut cinc la local Nara López ha avançat el seu equip i el partit ha estat de domini local.

Abans del descans les manlleuenques ja havien fet tres més per marxar amb un clar 4 a 0. A la represa, les vermell-i-negres no han aconseguit fer cap gol mentre que el CP Manlleu ha incrementat la renda amb dos més per tancar el resultat amb el 6 a 0 final.

El proper partit del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení serà a la pista del Voltregà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.