El PHC Sant Cugat perd a Galicia i dóna aire al Dominicos

David Yepes ha marcat un dels dos gols santcugatencs

El Patí Hoquei Club Sant Cugat no pot amb el Dominicos (4-2) a la 18a jornada de Primera Divisió i segueix a la part mitja de la taula. Els de Lluís Galbas no han pogut sobreposar-se al llarg viatge i a un rival molt necessitat i han caigut a la segona part en un matx marcat per la duresa.

El partit ha començat malament pels vermell-i-negres. Jaime Piñeyro ha avançat els gallecs quan només s'havien jugat tres minuts de la primera part. Tot i el cop inicial, els santcugatencs no s'han rendit i David Yepes ha neutralitzat l'avantatge local deu minuts després. Amb aquest resultat s'arribaria al descans.

A la represa, els locals han trobat amb més facilitat el camí del gol i han sumat tres dianes seguides que els vermell-i-negres no han pogut aixecar. El primer, de Pablo Arias, els dos següents, de Sergio Huelves. Els tres gols de diferència ja han estat massa pels santcugatencs, tot i que Eloy Gaspar ha marcat el 4 a 2 de penal quan faltaven dos minuts.

El tècnic santcugatenc, Lluís Galbas, assegura que d'aquesta derrota n'han d'extreure lliçons.

Lluís Galbas

Això et demostra que quan jugues contra un equip ferit, es defensen amb tot. Si l'àrbitre no ho atura, reps per tot arreu. T'endús les trompades i a més acabes perdent el partit.

La setmana vinent, el Patí Hoquei Club Sant Cugat rep el Sant Feliu de Codines.