El Junior veu com el play-off s'allunya després de caure contra el Taburiente


  • Comparteix:

El Junior suma ja cinc partits sense conèixer el triomf / Font: Enrico Hockey

El Junior suma ja cinc partits sense conèixer el triomf / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba diu pràcticament adéu a les opcions de ser al play-off per al títol de Divisió d'Honor després de caure al camp del Taburiente. Les canàries s'han desfet per la mínima (2-1) d'un equip santcugatenc que no guanya a domicili des de la segona jornada i que acumula cinc partits sense conèixer el triomf.

El matx a les Canàries no ha tingut un clar dominador, però han estat les locals les que s'han endut la victòria fruit del major encert cara porteria. El Taburiente s'ha avançat en el primer quart, i en el segon ha fet més gran l'avantatge amb un segon gol. No ha estat fins el darrer període quan les noies de Juanma Mas han retallat distàncies i han posat emoció al matx amb un gol de penal còrner de Paz Codina.

El tècnic del Junior, Juanma Mas, creu que la clau de la derrota ha estat en la falta d'encert del seu equip cara porteria.

Juanma Mas

Hem tingut quatre o cinc ocasions clares per marcar i no hem sabut fer-ho.


La derrota deixa les blau-i-negres en 7a posició amb nou punts. Ara s'atura la competició de Divisió d'Honor durant una setmana per la disputa de la Copa de la Reina aquest cap de setmana a Terrassa. Les santcugatenques es veuran les cares contra el Club de Campo a quarts de final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.