El masculí del Junior s'enfronta a quarts de Copa contra l'Atlético San Sebastián


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El masculí del Junior es veu les cares contra l'Atlético San Sebastián aquest divendres, a les cinc de la tarda, en els quarts de final de la Copa del Rei. Els santcugatencs no volen mirar més enllà d'aquest partit contra un rival molt defensiu i esperen poder plantar-se a semifinals en una competició que es disputa a Terrassa.

Els precedents d'aquesta temporada dels santcugatencs davant els donostiarres són bons, amb una victòria (5-2) a Sant Cugat i un empat (1-1) a Sant Sebastià. El conjunt basc és setè a la classificació amb vuit punts, pels 13 dels santcugatencs.

El tècnic blau-i-negre, Jorge Dabanch, destaca com a principal qualitat de l'Atlético San Sebastián la seva defensa i la quantitat d'homes que acumula en aquesta linia, tot i que espera poder obrir la llauna primer i que s'hagin d'obrir.

Jorge Dabanch

Esperem marcar primer i que ells s'obrin per buscar el gol. Intentarem marcar d'hora per tenir de cara el partit.


La resta d'enfrontaments d'aquests quarts de final són Complutense-Jolaseta, Club de Campo-Atlètic Terrassa i RC Polo-Egara. Dabanch espera recuperar Marcel Malgosa que en els darrers dies ha estat tocat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.