El Junior perd contra la Complutense i acaba quart a la Copa del Rei

El Junior masculi cau contra la Complutense i queda quart a la Copa del Rei

El Junior masculí d'hoquei herba es queda a les portes del podi a la Copa del Rei i perd (2-1) davant la Complutense a la final de consolació, el partit pel tercer i quart lloc. Els blau-i-negres han tingut opcions d'empatar el matx fins els darrers minuts de partit.

Els blau-i-negres han plantat cara a un rival fort després de la derrota de dissabte davant el Polo i tot i l'esforç per aconseguir la tercera plaça a la Copa del Rei no han pogut sentenciar el matx.

El tècnic de l'equip, Jorge Dabanch, considera que l'equip ha fet un bon joc i que es mereixien la tercera plaça. Tot i això, es queda amb el bon treball del conjunt.

Jorge Dabanch -

La recuperació del partit de dissabte va ser molt curta, però hem plantat cara i l'equip ha fet un bon joc. Ens mereixiem la tercera plaça.

Els santcugatencs reprenen la lliga de Divisió d'Honor diumenge al camp del Jolaseta.