El femení del Junior lluita per no baixar després de dos anys jugant pel títol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení del Junior d'hoquei herba canvia l'objectiu dels darrers anys i, a falta de quatre jornades per al final de lliga, lluitarà per no baixar de categoria. Les santcugatenques són setenes amb 10 punts i estan a tres del descens que ara mateix marca l'Atlètic Terrassa.

Després de dues temporades consecutives disputant el títol de lliga, el femení del Junior passa, ara mateix, per una nova situació per a l'equip. Les blau-i-negres es troben a set punts de poder lluitar pel títol, quan queden vuit en joc, però és que el descens el tenen a només tres.

Les santcugatenques tenen quatre partits per davant molt complicats. El primer aquest cap de setmana contra el Polo, segon classificat. Després reben un Egara que lluita per colar-se en el play-off pel títol i les dues últimes jornades, contra la Universidad de Sevilla, que potser ja haurà perdut la categoria i contra l'RS Tenis que també lluita per no baixar de categoria. Tot plegat un panorama molt complicat que no afavoreix gens l'equip santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.