El Junior busca la sorpresa de la jornada al camp del Polo, segon classificat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior femení / Foto: Enrico Hockey

Imatge d'arxiu del Junior femení / Foto: Enrico Hockey

El Junior femení té una complicada visita al camp del Polo, segon classificat, aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia en la 15a jornada de Divisió d'Honor. Les blau-i-negres, ja sense opcions de lluitar pel títol, miren d'allunyar-se de la part baixa de la taula i certificar la seva permanència a la màxima categoria de l'hoquei herba estatal.

El Junior femení visita el camp del Polo conscient de la dificultat del rival i que el seu rendiment fora de casa no és l'òptim aquesta temporada. Les blau-i-negres no guanyen a domicili des de la segona jornada, disputada el 5 d'octubre, quan van vèncer 0 a 1 l'Atlètic Terrassa. A més, el Polo, l'actual campió de la Copa de la Reina, està en un bon moment de forma i arriba després de sumar quatre victòries consecutives. Les barcelonines a més, lluiten encara per la primera plaça que ocupa el Club de Campo amb dos punts més.

El conjunt santcugatenc ara ja mira enrere i és avantpenúltim, a tres punts de les posicions de descens. Donar la sorpresa i sumar algun punt al camp del Polo donaria una dosi alta de moral a les blau-i-negres i seria un pas enorme per a la salvació. El tècnic del Junior femení, Juanma Mas, reconeix que es fixen en els equips de baix, però que la seva situació a la taula no és per patir per la permanència.

Juanma mas

L'últim està pràcticament descendit i els altres dos tenen partit entre ells. Hem de competir davant els de dalt abans de jugar amb els que lluiten per la salvació.


El Junior recupera Pancha Pizarro després de dues setmanes d'absència i té tot l'equip a la seva disposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.