Un Polo molt efectiu assalta el camp del Junior

El Junior cau amb més contundència del que ha merescut (1-4) davant el Polo al matx corresponent a la quinzena jornada de la Divisió d'Honor masculina d'hoquei herba. Amb aquesta derrota, els de Jorge Dabanch perden les últimes opcions que els quedaven de ser al play-off pel títol.

El Junior esgotava l'última oportunitat al seu abast per acostar-se a les posicions que donen accés a la Final Four davant el Polo, però el líder de la categoria ha estat un os massa dur de rosegar per als de Jorge Dabanch.

Tot i que els blau-i-negres han plantat cara, com és habitual, han tornat a trobar a faltar la punteria als metres finals i han claudicat davant la contundència barcelonina. El segon quart ha marcat el desenvolupament del partit. Al Junior li ha faltat l'encert en dues ocasions clares. La concreció que li ha faltat als blau-i-negres l'ha posat Xavi Lleonart, amb un golàs de penal corner.

El Junior no ha acusat el cop, però el segon gol barceloní, obra també de Lleonart en una jugada de penal corner tot just començar el tercer quart, ha deixat estabornits als de Jorge Dabanch, que han trigat a recuperar-se.

A l'últim quart, els blau-i-negres, amb el suport de la nombrosa afició present al Lluís Serrahima, han tancat el Polo a la seva àrea, però un contraatac fulgurant l'ha rematat Salva Piera per sentenciar el partit. Encara hi ha hagut temps per una última diana d'Àlex Casasayas pels barcelonins i el gol de l'honor santcugatenc, obra de Nil Marí.

El tècnic blau-i-negre, Jorge Dabanch, assegura que, tot i no haver assolit la quarta plaça, està content amb l'equip.

Jorge Dabanch

Seguim progressant. No ens arriba per ser a playoff però ho provarem l'any que ve. Em quedo amb l'entrega de l'equip i el joc, ells han sigut més efectius.

La Divisió d'Honor d'hoquei herba torna després de Setmana Santa. El Junior visitarà l'Egara.