Guillem Pérez entrenarà el Moritz Vendrell la temporada que ve


  • Comparteix:

Pérez, a l'esquerra, amb Víctor Romagosa, president del Moritz Vendrell / Font: Hoqueivendrell.com

Pérez, a l'esquerra, amb Víctor Romagosa, president del Moritz Vendrell / Font: Hoqueivendrell.com

El santcugatenc Guillem Pérez entrenarà el Moritz Vendrell la temporada que ve. Pérez s'estrenarà al capdavant d'una banqueta d'Ok Lliga masculina amb un equip que a hores d'ara lluita per classificar-se per a la Lliga Europea del curs vinent. El santcugatenc mantindrà el càrrec de seleccionador sub 20, amb el qual disputarà el Mundial aquest setembre a Vilanova.

Després d'una temporada per 'agafar aire' i valorar quines possibilitats de futur tenia, Guillem Pérez s'asseurà la temporada vinent a una de les banquetes més cotitzades de l'hoquei estatal. L'actual tècnic del Vendrell, Pere Varias, ja ha anunciat que deixarà l'equip penedesenc a final de curs per entrenar el CE Noia. Així doncs, l'entitat ha anunciat que Pérez serà el substitut quan l'equip encara s'està jugant el futur de cara a la temporada que ve.

El santcugatenc ha assegurat en declaracions a Cugat.cat que es tracta d'un 'projecte molt atractiu' en un dels 'millors clubs de la lliga'.

Guillem Pérez

Ja feia un temps que anàvem parlant. Jo tinc ganes d'entrenar, és un projecte molt atractiu i amb un dels millors clubs. La decisió era senzilla.


Pérez ha exercit aquesta temporada com a entrenador de la selecció espanyola sub 20, equip que dirigeix des de fa dos anys i funció que ha assegurat que podrà mantenir malgrat fer-se càrrec del Moritz Vendrell. Pel que fa a la temporada que ve, el de Sant Cugat espera que els vendrellencs puguin assolir la quarta posició a l'Ok Lliga d'enguany per disputar la Lliga Europea. D'altra banda ha assegurat que el club ja treballa per poder mantenir la plantilla en la mesura del possible, una tasca que es preveu complicada.

Guillem Pérez diu que els objectius han de ser, en qualsevol cas, ambiciosos.

Guillem Pérez

Venim d'un Vendrell que ha guanyat títols i ha competit a Lliga Europea. Els objectius han de ser ambiciosos. Veurem com queda la plantilla.


Serà a l'agost quan el santcugatenc es faci càrrec de forma oficial d'un Vendrell que en els darrers anys s'ha alçat amb dos títols de Copa del Rei i un de la Copa CERS. Pérez hi arribarà després d'haver dirigit l'Sferic Terrassa a l'Ok Lliga femenina les temporades 2012-13 i 2013-14 i haver format part del Shum Maçanet els sis cursos anteriors, amb una etapa com a segon entrenador del primer equip masculí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.