Un PHC Sant Cugat que fa quatre partits que no guanya rep el cuer, l'Areces


  • Comparteix:

Eloi Gaspar i els seus companys volen tornar a guanyar

Eloi Gaspar i els seus companys volen tornar a guanyar

El Patí Hoquei Club Sant Cugat té una oportunitat d'or aquesta jornada per desfer la ratxa de quatre ensopegades seguides a Primera Divisió. Els de Lluís Galbas s'enfronten dissabte a dos quarts de deu del vespre a l'Areces, cuer que té un peu en el descens matemàtic. El pav 2 viurà l'enfrontament de dos models oposats, un que aposta per la joventut i la velocitat i un altre que beu de l'experiència i de provar de fer-se fort darrere.

A casa i contra el cuer. Millor situació impossible per a un Patí Hoquei que espera deixar enrere la derrota contundent contra el Barça B de la setmana passada i reprendre sensacions per encarar el tram final de temporada. El precedent és positiu, ja que els vermell-i-negres van vèncer a l'anada amb solvència (5-8). L'equip asturià ha presentat batalla en les tres darreres jornades, perdent per la mínima, però això no ha evitat que hagi encadenat sis jornades caient.

El partit veurà sobre la pista un equip que aposta per les transicions ràpides i que en moltes ocasions paga massa cars els errors fruit de la seva inexperiència, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, contra un rival experimentat però que, malgrat apostar per tancar-se darrere, és el conjunt més golejat de la categoria. El jugador de l'equip santcugatenc Pau Gilabert valora la veterania de l'Areces.

Pau Gilabert

Vam patir una dura derrota, però hem de tirar endavant. Pel partit d'allà és un equip molt robust, es tanquen bé darrere i tenen experiència.


A la baixa ja coneguda de Ramon Gascón se li afegeix la de Joan Farnés, que manté problemes físics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.