El Junior busca a Sevilla el punt de la permanència i el triomf per somriure


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior femení d'hoquei herba

Imatge d'arxiu del Junior femení d'hoquei herba

El Junior femení visita el camp de la Universidad de Sevilla amb la intenció de sumar un punt que li doni la permanència a Divisió d'Honor en la penúltima jornada de lliga. Les blau-i-negres van al camp del cuer aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia amb l'objectiu d'assolir la salvació i aconseguir un triomf que se li resisteix des de fa vuit jornades.

El Junior busca a Sevilla allunyar els fantasmes del descens davant el pitjor equip de la Divisió d'Honor, la Universidad de Sevilla, que és cuer i que no ha aconseguit cap triomf després de 16 partits disputats. Les blau-i-negres, de la seva banda, sumen una volta sencera sense guanyar i amb un balanç de cinc derrotes i tres empats des del 23 de novembre. L'última victòria de les santcugatenques va ser davant les sevillanes, que van superar amb comoditat (3-1) el cuer de la categoria.

En cas de no guanyar encara tindrien una última oportunitat en la darrera jornada quan el Junior rebrà el RS Tenis, també immers en la lluita per a la salvació. El tècnic del Junior, Juanma Mas, destaca que l'objectiu és guanyar, però que en la seva posició han d'estar pendent dels números i l'empat no seria dolent.

Juanma Mas

La idea és guanyar com sempre, però en les dues últimes jornades pensem en les matemàtiques i amb un punt estaríem tranquils del tot.


El conjunt santcugatenc anirà a terres andaluses amb l'única baixa d'Andrea Puig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.