El Patí Hoquei Sant Cugat femení guanya l'Alcorcón i surt del descens

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (4-1) l'Alcorcón i surt de la zona de descens de l'OK Lliga. Blanca Soldevila, Maria Monllaó per partida doble i Maria Rosa Tamburini han estat les golejadores del matx. Les vermell-i-negres han estat molt efectives en atac i molt segures en defensa amb una destacada actuació de la portera, Cristina Elié.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha aconseguit sumar tres punts vitals de cara a la permanència davant l'Alcorcón. Al minut nou Blanca Soldevila ha obert el marcador amb un xut que feia pujera l'1 a 0 en el lluminós. L'alegria ha durat ben poc perquè tres minuts més tard i després de transformar penal, l'Alcorcón establia l'empat. El primer temps finalitzava amb l'igualada a 1.

A la represa, tots dos equips han sortit més endollats a la pista i l'Alcorcón ha tingut clares ocasions de gol, però s'han trobat amb la gran actuació de la portera Cristina Elié que ha deixat sense opcions ofensives a les madrilenyes. En els darrers 10 minuts hem vist un Patí Hoquei brillant amb dos gols de les santcugatenques d'idèntica execució. Dos girs calcats que acabaven de la mateixa manera amb gol. Maria Monllaó s'ha disfressat d'heroïna per signar dues dianes i deixa el momentani 3 a 1. A les acaballes del partit l'eterna Maria Rosa Tamburini ha tancat el marcador amb un 4 a 1 definitiu.

Xiulet final i bogeria de les vermell-i-negres que portaven des del 21 de desembre sense guanyar. Celebració doble pel fet de guanyar després de molt temps i sortir del descens. L'entrenador de l'equip, Jaume Oms, destaca el treball de conjunt per aconseguir la victòria.

Jaume Oms

L'equip ha treballat molt i ha confiat en les seves possibilitats de victòria.

Les vermell-i-negres tornaran a jugar d'aquí a 15 dies quan rebran el Girona que ocupa la darrera posició.