Dabanch continuarà una temporada més al capdavant del Junior masculí


  • Comparteix:

Jorge Dabanch, entrenador del Junior una temporada més / Font: Enrico Hockey

Jorge Dabanch, entrenador del Junior una temporada més / Font: Enrico Hockey

Jorge Dabanch seguirà una temporada més dirigint el primer equip masculí del Junior d'hoquei herba, ha confirmat el tècnic al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat. Serà la tercera temporada de Dabanch al capdavant de l'equip blau-i-negre, després de dos cursos en què ha consolidat el conjunt santcugatenc just per darrere dels quatre grans de l'hoquei estatal.

Arribat fa dues temporades amb el cartell de tècnic mediàtic, Jorge Dabanch s'ha convertit en una peça clau per consolidar el Junior entre l'elit de l'hoquei estatal tant des de la direcció del primer equip com des de la creació d'una ambiciosa línia de treball amb el planter. La primera temporada va dur l'equip a la sisena posició de la Divisió d'Honor, una posició que ha millorat enguany, situant-se ja com el primer equip per darrere dels candidats històrics al títol: Polo, Club de Campo, Egara i Atlètic Terrassa.

Dabanch iniciarà el tercer curs amb l'objectiu de seguir fent créixer l'equip des del planter, conscient del menor pressupost del club blau-i-negre respecte els rivals que disputen el play-off pel títol però amb el convenciment que la joventut de la seva plantilla fa preveure que es pot pensar en objectius més ambiciosos.

Jorge Dabanch

Tinc contracte per un any més. El club i jo seguim contents i seguirem parlant de futur. Allò primordial és que l'equip és jove, aparentment podrem anar més amunt.


El seu equip tancarà la temporada 2014/15 aquest cap de setmana al camp de la Complutense.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.