El porter santcugatenc Guillem Fox renova un any més amb el Moritz Vendrell


  • Comparteix:

Guillem Fox amb el Moritz Vendrell / Foto: Arnau Barnils Codina

Guillem Fox amb el Moritz Vendrell / Foto: Arnau Barnils Codina

El santcugatenc Guillem Fox ha renovat una temporada més amb el Moritz Vendrell d'OK Lliga. Fox, que ha debutat aquest any a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal, creu que ha disputat molts minuts i que encara tenen una bona oportunitat per refermar el quart lloc i classificar-se, de nou, per a la Lliga Europea.

L'any del debut del porter santcugatenc a OK Lliga ha estat bo tant pel que fa a la participació com al nivell demostrat. Fox continuarà un any més defensant la porteria del conjunt del Baix Penedès on ha tingut gran protagonisme i això li ha valgut renovar per una temporada més. El porter santcugatenc reconeix que li ha costat agafar el ritme a la categoria però que l'han vinent ja no tindrà tants problemes.

Guillem Fox

Ha estat un any molt complet i positiu. Ha estat la meva introducció a la categoria i crec que la temporada que ve serà encara millor perquè tindré més experiència.


El Moritz Vendrell és quart classificat i té dos punts més que el cinquè, el Reus. Els vendrellencs tenen una complicada visita a la pista de l'Enrile Pas Alcoi i reben a la darrera jornada l'Igualada. Sis punts en joc que d'aconseguir-los els asseguraria tornar a disputar la Lliga Europa, competició en què aquesta temporada van caure a la fase de grups. L'any vinent hi haurà a la banqueta un altre santcugatenc, Guillem Pérez que serà el nou entrenador per a la temporada 2015-16 i si David Martínez renova, seran tres els representants de la nostra ciutat en el conjunt del Baix Penedès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.